Food microbiology : (Record no. 12190)

000 -ლიდერი
ფიქსირებული სიგრძის საკონტროლო ველი 01292nam a22003977a 4500
001 - საკონტროლო ნომერი
საკონტროლო ველი 18680710
003 - საკონტროლო ნომრის იდენტიფიკატორი
საკონტროლო ველი tsmu
005 - ბოლო ოპერაციის თარიღი და დრო
საკონტროლო ველი 20201007141340.0
008 - ფიქსირებული სიგრძის მონაცემთა ელემენტები - ზოგადი ინფორმაცია
ფიქსირებული სიგრძის საკონტროლო ველი 150630s2016 nyua b 001 0 eng d
010 ## - კონგრესის ბიბლიოთეკის საკონტროლო ნომერი
LC საკონტროლო ნომერი 2015945237
020 ## - წიგნის საერთაშორისო სტანდარტული ნომერი
International Standard Book Number 1634833856
020 ## - წიგნის საერთაშორისო სტანდარტული ნომერი
International Standard Book Number 9781634833851
035 ## - სისტემის საკონტროლო ნომერი
System control number (OCoLC)ocn913609831
040 ## - კატალოგიზაციის წყარო
Original cataloging agency YDXCP
Language of cataloging eng
Transcribing agency YDXCP
Description conventions rda
Modifying agency BTCTA
-- OCLCQ
-- AGL
-- OCLCO
-- OCLCF
-- DLC
041 ## - ენის კოდი
Language code of text/sound track or separate title eng
042 ## - ავთენტიკაციის კოდი
Authentication code lccopycat
050 00 - კონგრესის ბიბლიოთეკის შიფრი
Classification number QW
080 ## - უნივერსალური ათობითი კლასიფიკაციის ინდექსი
Universal Decimal Classification number 616-093
Item number F-74
082 00 - დუის ათობითი კლასიფიკაციის ინდექსი
Classification number 641
245 00 - ცნობა სათაურის შესახებ
Title Food microbiology :
Remainder of title fundamentals, challenges and health implications /
Statement of responsibility, etc Elaine Perkins, editor.
260 ## - გამოქვეყნების, გავრცელების, და სხვა. ცნობები
Place of publication, distribution, etc New York :
Name of publisher, distributor, etc Nova Publishers,
Date of publication, distribution, etc 2016.
300 ## - ფიზიკური მახასიათებლები
Pages: xi, 203 pages :
Other physical details illustrations ;
Dimensions 26 cm.
365 ## - სავაჭრო ფასი
Price amount 504 Gel.
490 1# - სერიის ცნობა
Series statement Microbiology research advances
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Food
General subdivision Microbiology.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Food
General subdivision Microbiology.
Source of heading or term fast
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term მიკრობიოლოგია
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term საკვები
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term კვება
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Perkins, Elaine.
Relator term Editor
830 #0 - SERIES ADDED ENTRY--UNIFORM TITLE
Uniform title Microbiology research advances series.
906 ## - LOCAL DATA ELEMENT F, LDF (RLIN)
a 7
b cbc
c copycat
d 2
e ncip
f 20
g y-gencatlg
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type წიგნი
Holdings
ჩამოწერის სტატუსი დაკარგული ეგზემპლარის სტატუსი კლასიფიკაციის წყარო ან თაროზე გაწყობის სქემა დაზიანების სტატუსი არ გაიცემა მუდმივი მდებარეობა (დაცვის ადგილი) ამჟამინდელი ადგილსამყოფელი შეძენის თარიღი ინვენტარის ნომერი სრული შენახვის შიფრი შტრიხკოდი ბოლო ოპერაციის თარიღი ფასის ძალაში შესვლის თარიღი ეგზემპლარის სახეობა თაროზე განთავსების ადგილი
          უცხოური ლიტერატურის სამკითხველო დარბაზი უცხოური ლიტერატურის სამკითხველო დარბაზი 2019-09-18 10422 616-093 F-74 10422 2019-09-18 2019-09-18 წიგნი უცხოური წიგნების სამკითხველო დარბაზი