Cover Image
Normal View MARC View ISBD View

Nutrition in public health

Authors: Edelstein, Sari,--editor. Published by : Jones & Bartlett Learning, (Burlington :) Physical details: x, 487 pages : illustrations, maps ISBN: 1284104699 Subject(s): Nutritional Physiological Phenomena | Needs Assessment | Nutrition Policy | Public Health Practice | Risk Factors | United States | კვებასთან დაკავშირებული ფიზიოლოგია --კვება Year: 2018 List(s) this item appears in: English books | 2018-2019 English books | 2018-2019 სასწავლო წელს შემოსული ლიტერატურა
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Item type Location Call Number Status Date Due
წიგნი წიგნი უცხოური ლიტერატურის სამკითხველო დარბაზი უცხოური წიგნების სამკითხველო დარბაზი 614 C-95 (Browse Shelf) Available
წიგნი წიგნი უცხოური ლიტერატურის სამკითხველო დარბაზი უცხოური წიგნების სამკითხველო დარბაზი 614 C-95 (Browse Shelf) Available
წიგნი წიგნი უცხოური ლიტერატურის სამკითხველო დარბაზი უცხოური წიგნების სამკითხველო დარბაზი 614 C-95 (Browse Shelf) Available
წიგნი წიგნი უცხოური ლიტერატურის სამკითხველო დარბაზი უცხოური წიგნების სამკითხველო დარბაზი 614 C-95 (Browse Shelf) Available
წიგნი წიგნი უცხოური ლიტერატურის სამკითხველო დარბაზი უცხოური წიგნების სამკითხველო დარბაზი 614 C-95 (Browse Shelf) Available

Includes bibliographical references and index.

Applying nutrition science to the public's health -- Nutritional epidemiology : an introduction -- Creating public policy and advocating for nutrition policies -- Role of the federal agencies in public health nutrition -- Community needs assessment -- Planning and evaluating nutrition services for the community -- Serving those at highest nutritional risk -- Intervening to change the public's eating behavior -- Growing a healthier nation : maternal, infant, child, and adolescent nutrition with an emphasis on childhood overweight -- Importance of public health nutrition programs in preventing disease and promoting adult health -- Promoting older adult nutrition -- Providing nutrition services in public health primary care -- Food security and adequate food access for the public -- Safeguarding the food supply and securing the food supply -- Grant writing in public health nutrition -- Staffing, managing, and leading public health nutrition personnel -- Leveraging nutrition education through the public health team -- Networking for nutrition and earning administrative support -- Marketing nutrition programs and services -- Striving for excellence and envisioning the future.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Sorry, there are no reviews from this library available for this title. Add your own review

Languages: