Handbook of seafood : (Record no. 12630)

000 -ლიდერი
ფიქსირებული სიგრძის საკონტროლო ველი 01553nam a22003857a 4500
001 - საკონტროლო ნომერი
საკონტროლო ველი 19256076
003 - საკონტროლო ნომრის იდენტიფიკატორი
საკონტროლო ველი tsmu
005 - ბოლო ოპერაციის თარიღი და დრო
საკონტროლო ველი 20191002140638.0
008 - ფიქსირებული სიგრძის მონაცემთა ელემენტები - ზოგადი ინფორმაცია
ფიქსირებული სიგრძის საკონტროლო ველი 160831s2016 nyua bf 001 0 eng
010 ## - კონგრესის ბიბლიოთეკის საკონტროლო ნომერი
LC საკონტროლო ნომერი 2016030869
020 ## - წიგნის საერთაშორისო სტანდარტული ნომერი
International Standard Book Number 9781634858236 (hardcover)
040 ## - კატალოგიზაციის წყარო
Original cataloging agency DLC
Language of cataloging eng
Transcribing agency DLC
Description conventions rda
Modifying agency DLC
041 ## - ენის კოდი
Language code of text/sound track or separate title eng
042 ## - ავთენტიკაციის კოდი
Authentication code pcc
050 00 - კონგრესის ბიბლიოთეკის შიფრი
Classification number WB
080 ## - უნივერსალური ათობითი კლასიფიკაციის ინდექსი
Universal Decimal Classification number 613.2
Item number H-22
245 00 - ცნობა სათაურის შესახებ
Title Handbook of seafood :
Remainder of title quality and safety maintenance and applications /
Statement of responsibility, etc Ismail Yüksel Genç, Eduardo Esteves, and Abdullah Diler, editors.
260 ## - გამოქვეყნების, გავრცელების, და სხვა. ცნობები
Place of publication, distribution, etc New York :
Name of publisher, distributor, etc Nova Publishers,
Date of publication, distribution, etc 2016.
300 ## - ფიზიკური მახასიათებლები
Pages: vi, 350 pages :
Other physical details illustrations ;
Dimensions 26 cm
365 ## - სავაჭრო ფასი
Price amount 610 Gel.
490 0# - სერიის ცნობა
Series statement Food science and technology
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Includes bibliographical references and index.
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Seafood
General subdivision Quality control
Form subdivision Handbooks, manuals, etc.
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Fishery processing
General subdivision Quality control
Form subdivision Handbooks, manuals, etc.
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term კვება
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term თევზეული
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term ზღვის პროდუქტები
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Genç, Ismail Yüksel,
Relator term editor.
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Esteves, Eduardo,
Relator term editor.
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Diler, Abdullah,
Relator term editor.
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY
Display text Online version:
Title Handbook of seafood
Place, publisher, and date of publication Hauppauge, New York : Nova Science Publishers, Inc., [2016]
International Standard Book Number 9781634858526
Record control number (DLC) 2016040679
906 ## - LOCAL DATA ELEMENT F, LDF (RLIN)
a 7
b cbc
c orignew
d 1
e ecip
f 20
g y-gencatlg
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type წიგნი
Holdings
ჩამოწერის სტატუსი დაკარგული ეგზემპლარის სტატუსი კლასიფიკაციის წყარო ან თაროზე გაწყობის სქემა დაზიანების სტატუსი არ გაიცემა მუდმივი მდებარეობა (დაცვის ადგილი) ამჟამინდელი ადგილსამყოფელი შეძენის თარიღი ინვენტარის ნომერი სრული შენახვის შიფრი შტრიხკოდი ბოლო ოპერაციის თარიღი ფასის ძალაში შესვლის თარიღი ეგზემპლარის სახეობა თაროზე განთავსების ადგილი
          უცხოური ლიტერატურის სამკითხველო დარბაზი უცხოური ლიტერატურის სამკითხველო დარბაზი 2019-10-02 10725 613.2 H-22 10725 2019-10-02 2019-10-02 წიგნი უცხოური წიგნების სამკითხველო დარბაზი