000 -ლიდერი |
ფიქსირებული სიგრძის საკონტროლო ველი |
01553nam a22003857a 4500 |
001 - საკონტროლო ნომერი |
საკონტროლო ველი |
19256076 |
003 - საკონტროლო ნომრის იდენტიფიკატორი |
საკონტროლო ველი |
tsmu |
005 - ბოლო ოპერაციის თარიღი და დრო |
საკონტროლო ველი |
20191002140638.0 |
008 - ფიქსირებული სიგრძის მონაცემთა ელემენტები - ზოგადი ინფორმაცია |
ფიქსირებული სიგრძის საკონტროლო ველი |
160831s2016 nyua bf 001 0 eng |
010 ## - კონგრესის ბიბლიოთეკის საკონტროლო ნომერი |
LC საკონტროლო ნომერი |
2016030869 |
020 ## - წიგნის საერთაშორისო სტანდარტული ნომერი |
International Standard Book Number |
9781634858236 (hardcover) |
040 ## - კატალოგიზაციის წყარო |
Original cataloging agency |
DLC |
Language of cataloging |
eng |
Transcribing agency |
DLC |
Description conventions |
rda |
Modifying agency |
DLC |
041 ## - ენის კოდი |
Language code of text/sound track or separate title |
eng |
042 ## - ავთენტიკაციის კოდი |
Authentication code |
pcc |
050 00 - კონგრესის ბიბლიოთეკის შიფრი |
Classification number |
WB |
080 ## - უნივერსალური ათობითი კლასიფიკაციის ინდექსი |
Universal Decimal Classification number |
613.2 |
Item number |
H-22 |
245 00 - ცნობა სათაურის შესახებ |
Title |
Handbook of seafood : |
Remainder of title |
quality and safety maintenance and applications / |
Statement of responsibility, etc |
Ismail Yüksel Genç, Eduardo Esteves, and Abdullah Diler, editors. |
260 ## - გამოქვეყნების, გავრცელების, და სხვა. ცნობები |
Place of publication, distribution, etc |
New York : |
Name of publisher, distributor, etc |
Nova Publishers, |
Date of publication, distribution, etc |
2016. |
300 ## - ფიზიკური მახასიათებლები |
Pages: |
vi, 350 pages : |
Other physical details |
illustrations ; |
Dimensions |
26 cm |
365 ## - სავაჭრო ფასი |
Price amount |
610 Gel. |
490 0# - სერიის ცნობა |
Series statement |
Food science and technology |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc |
Includes bibliographical references and index. |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Seafood |
General subdivision |
Quality control |
Form subdivision |
Handbooks, manuals, etc. |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Fishery processing |
General subdivision |
Quality control |
Form subdivision |
Handbooks, manuals, etc. |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
კვება |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
თევზეული |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
ზღვის პროდუქტები |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Genç, Ismail Yüksel, |
Relator term |
editor. |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Esteves, Eduardo, |
Relator term |
editor. |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Diler, Abdullah, |
Relator term |
editor. |
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY |
Display text |
Online version: |
Title |
Handbook of seafood |
Place, publisher, and date of publication |
Hauppauge, New York : Nova Science Publishers, Inc., [2016] |
International Standard Book Number |
9781634858526 |
Record control number |
(DLC) 2016040679 |
906 ## - LOCAL DATA ELEMENT F, LDF (RLIN) |
a |
7 |
b |
cbc |
c |
orignew |
d |
1 |
e |
ecip |
f |
20 |
g |
y-gencatlg |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
წიგნი |