Food law for public health
by Pomeranz, Jennifer L.,
Series: Food and public health series Published by : University Press, (Oxford :) Physical details: xi, 212 pages ; 24 cm. ISBN:9780190227258.
Subject(s):
Food law and legislation
--
United States.
|
Nutrition policy
|
Legislation, Food
|
Food Industry
--
legislation & jurisprudence
--
United States.
|
საკანონმდებლო კანონი
|
ჯანდაცვა
|
კვება
|
ნუტრიციოლოგია
Year: 2016
Item type | Current location | Call number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|
წიგნი | უცხოური ლიტერატურის სამკითხველო დარბაზი | 614 P-81 (Browse shelf) | Available | |
წიგნი | უცხოური ლიტერატურის სამკითხველო დარბაზი | 614 P-81 (Browse shelf) | Available |
Browsing ძირითადი ფონდი Shelves , Shelving location: უცხოური წიგნების სამკითხველო დარბაზი Close shelf browser
Includes bibliographical references and index.
Background : United States government -- United States constitution and public health food policy -- Federal nutrition guidelines -- Federal food and nutrition programs -- Food safety -- Food labeling -- Food marketing -- Litigation -- State and local control of the food environment.
There are no comments for this item.