Redman, Nina,
Food safety : a reference handbook / Nina E. Redman and Michele Morrone. - Third edition. - Santa Barbara : ABC-CLIO, 2017. - xviii, 328 pages ; 24 cm. - Contemporary world issues .
Includes bibliographical references and index.
9781440852626 (alk. paper)
2016042042
Food adulteration and inspection--Handbooks, manuals, etc.
Food industry and trade--Safety measures--Handbooks, manuals, etc.
კვების პროდუქტების ფალსიფიკაცია საკვები მრეწველობა უსაფრთხოების ტექნიკა
WB
363.19/26
616 / R-32
Food safety : a reference handbook / Nina E. Redman and Michele Morrone. - Third edition. - Santa Barbara : ABC-CLIO, 2017. - xviii, 328 pages ; 24 cm. - Contemporary world issues .
Includes bibliographical references and index.
9781440852626 (alk. paper)
2016042042
Food adulteration and inspection--Handbooks, manuals, etc.
Food industry and trade--Safety measures--Handbooks, manuals, etc.
კვების პროდუქტების ფალსიფიკაცია საკვები მრეწველობა უსაფრთხოების ტექნიკა
WB
363.19/26
616 / R-32